Tervek, pályázatok

You are here

Megjelenítés tervezés éve szerintBence-hegyi kilátó - pályázat - 2015

Település: 
Bence hegy, Velence
Tervezés éve: 

A pályázat célja olyan tervek és ötletek összegyűjtése, melyek alapul szolgálhatnak a Velencei-tó északi partjánál elhelyezkedő Bence-hegy turisztikai fejlesztésének megvalósításához. A Nadapi kilátónak is nevezett hegytetőről gyönyörű körpanoráma nyílik a tóra és a környező településekre (Nadap, Sukoró, Kápolnásnyék és Velence). A Kiíró a pályázóktól olyan színvonalas, innovatív tervjavaslatokat vár a tervezési területre, amely – a környék infrastrukturális adottságainak (pl.

RÉSZLETEK

Dunakanyar látogatóközpont - pályázat - 2012

Település: 
Dömös
Tervezés éve: 

A látogatóközpont a Duna-Ipoly Nemzeti Park és egyben a Dunakanyar szívében, az egyik legnagyobb látogatottságú turisztikai desztinációban helyezkedik el. Közlekedési kapcsolatai kiválóak, hiszen ide érkezik meg Dobogókő felől a Rám-szakadékon keresztül egy nagy forgalmú turista útvonal, az ingatlan előtt halad el a Visegrádot Esztergommal összekötő közút, szomszédságában hajóállomás található és itt halad el az Eurovelo kerékpárút tervezett nyomvonala is.

RÉSZLETEK

Rendelőintézet - pályázat - 2006

Település: 
Enying
Tervezés éve: 

„Enying, Batthyány-kastély és műemléki környezete rehabilitációja" című program keretében új Rendelőintézet pályaművön alapuló építési engedélyezési eljárást megelőző építészeti tervpályázata. Építészek: Riedl Tamás, Ser Róbert, Tóth Árpád

RÉSZLETEK

Iskolabővítés - 2010

Település: 
Mezőszilas
Tervezés éve: 

A meglévő iskolaépület felújítására és nyolc tanteremmel történő bővítésére kaptunk megbízást.

RÉSZLETEK